100X60X60 cm schildpaddenbak "man" LINKS (6 mm)

SKU
SB1006060ML
€ 304,99
Leverbaar

●  Speciaal voor mannelijke schildpadden.
●  Voorzien van vast eiland.
●  Onze aquariums worden met veel zorgvuldigheid afgewerkt, voor een nette uitstraling.
●  Transparant en deels zwart gekit voor chique uitstraling.
●  Waterhoogte maximaal 40 cm.

Levertijd: Wordt voor u besteld - Productietijd 15 - 25 (werk)dagen
Schildpaddenbak met eiland "man" is een schildpaddenbak alleen voor mannelijke waterschildpadden. Het vaste eiland heeft een glazen plateau waar geen zand in kan, omdat vrouwelijke waterschildpadden ( ook zonder man ) eieren kunnen leggen en dit dus niet geschikt is voor volwassen vrouwtjes. Echter biedt dit eiland wel een heerlijke zonneplaats.

Het opstapje zorgt ervoor dat de schildpadden makkelijk op het eiland kunnen komen.Het hele eiland kan met voorkeur aangekleed worden met een grindmat, wat het makkelijker maakt om op het eiland te komen. De grindmat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is veilig voor het plastron ( buikschild van de schildpad ).

Onze schildpaddenbak met eiland zijn aan de bovenzijde open voor maximale ventilatie, wat gezondheids problemen voorkomt. Alle zijde van de bak zijn voorzien van verstevigingsranden om ontsnapping uit het aquarium te voorkomen. Daarbij hebben schildpadden die gehuisvest worden in onze " mannen schildpadbakken" geen last van tocht, omdat de luchtstroming over de schildpaddenbak heen gaat.


Onderlegger.
Het nut van onderleggers wordt vaak onderschat, om het gewicht van het water en inrichting gelijkmatig te verdelen op de bodemplaat is het belangrijk om het aquarium waterpas te plaatsen. De onderlegger zorgt ervoor dat de laatste milimeters geëgaliseerd worden en dat eventueel aanwezig vuil onder de bak in de onderlegger worden gedrukt. Concreet; onderleggers minimaliseren schade aan de bodemplaat (glasbreuk en krassen van de tafel en de bak.)


Achterwanden
Naast een doorzichtige achterwand is het ook mogelijk de achterwand te leveren in een dekkende achtergrondkleur. Dit wordt aangebracht doormiddel van een speciale raam-stickerfolie. Op deze manier worden aansluitsnoeren en filterslangen niet meer zichtbaar vanuit het aquarium.

224 252 235 292 261
Levertijd:
We zijn gebonden aan de droogtijd van de siliconekit en transport mogelijkheden, daardoor is de levertijd gemiddeld +/- 15 werkdagen, door drukte kan het soms langer duren. Indien gewenst kunnen wij ook bezorgen (zie tarieven), de levertijd bij bezorging is afhankelijk van de bezorgroutes!

Garantie:
Wij garanderen dat alle aquariums waterdicht geleverd worden en geven 3 jaar (reparatie) garantie op alle schildpaddenbakken. Glasschade of glasbreuk is uitgesloten van garantie.

Maatwerk:
Naast standaard maatvoeringen leveren wij ook schildpaddenbakken op maat, volledig naar uw wens.
Eventueel voorzien van afvoer, scheidingswanden, glasboringen, enz.
Levertijd Wordt voor u besteld - Productietijd 15 - 25 (werk)dagen
Leveranciers SKU SB1006060ML
Ean 6095544944969
Uw waardering