Betaling

Betaling

Tijdens het bestelproces wordt automatisch aangegeven welke betaalopties er zijn om te betalen.... hieruit kunt u de gewenste betaalmogelijkheid selecteren om te betalen.

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

+

Terramania beschikt over de volgende online betaalmethodes:

- Handmatige bankoverschrijving
- i-Deal
- Bancontact
- Paypal

In de winkel beschikken wij over de volgende betaalmethodes:
- Contante betaling
- Betaalautomaat (pin), geen creditcard

Is levering op factuur ook mogelijk?

+

Levering op factuur is mogelijk voor bedrijven, scholen en dierenparken. Neem contact (marcel@terramania.nl) met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn Intermodular leveringen zonder BTW ook mogelijk?

+

Onze webshop is bedoeld voor consumenten aankopen en bied geen directe mogelijkheden om de BTW te verleggen. Het is wel mogelijk een BTW nummer en/of bedrijfsnaam op uw bestelling / factuur te vermelden.

BTW verleggen
Indien je in bezit bent van een geldig BTW nummer in Europa? Dan is intermodular leveringen zonder BTW wel mogelijk! Neem hiervoor contact op met (marcel@terramania.nl). Deze bestellingen worden dan buiten de website software verwerkt.

BTW terug vragen na ontvangst van je bestelling.
Het is mogelijk om via de fiscus / belangdienst de BTW terug te vragen. Zie link voor meer informatie: https://europa.eu/youreurope/business/taxation/vat/vat-refunds/index_nl.htm

Wat zijn jullie bankgegevens?

 

+

Terramania is aangesloten bij ING-Bank Nederland. Voor het verrekenen van uw order / factuur kunt u gebruik maken van de volgende betaalgegevens ook voor buitenlandse betalingen.

Rekeninghouder:

TERRAMANIA
IBAN: NL36INGB0009646022
BIC: INGBNL2A

PayPal betaaladres:
Paypal@terramania.nl