120X50X60 cm schildpaddenbak "man" LINKS (8 mm)

SKU
SB1205060ML
€ 289,99
Niet op voorraad

Kenmerken van 120X50X60 cm schildpaddenbak "man" LINKS (8 mm)

●  Ideaal voor mannelijke schildpadden.
●  Inclusief vaste eiland als zonneplaats.
●  Onze aquariums worden met veel zorgvuldigheid afgewerkt.
●  Maximale waterhoogte van 40 cm voor optimale leefomgeving.

Dit schildpadden aquarium, ook wel bekend als een schildpaddenbak met plateau-eiland (links), biedt een ideale leefomgeving voor jouw geliefde mannelijke waterschildpad. Met afmetingen van 120x50x60 cm en een duurzame constructie is deze bak perfect geschikt om een comfortabele habitat te creëren. De ruime ruimte biedt voldoende bewegingsvrijheid voor natuurlijk gedrag, waardoor je schildpadden zich helemaal thuis zullen voelen.

Het hoogtepunt van dit schildpadden aquarium is het vaste eiland met een handig opstapje, waardoor de waterschildpadden gemakkelijk op het eiland kunnen komen. Het eiland is bedekt met een veilige grindmat die een natuurgetrouwe zonneplaats biedt en helpt bij het beklimmen van het eiland zonder schade aan het buikschild van de schildpad.

Dit schildpadden aquarium heeft een open ontwerp aan de bovenzijde, waardoor maximale ventilatie mogelijk is en gezondheidsproblemen worden voorkomen. Verstevigingsranden aan alle zijden voorkomen ontsnapping uit het aquarium, terwijl tocht wordt voorkomen doordat de luchtstroom over de bak heen gaat.

Maatvoering
Bij ons vind je een uitgebreid assortiment schildpaddenbakken in verschillende afmetingen. Van onze kleinste maat van 80 cm lengte tot onze grootste van maar liefst 2 meter lang! Maar hoe kies je nu de juiste maat? Ons advies is om altijd voor de grootste maat te gaan die praktisch in je huis past. Een grotere schildpaddenbak biedt namelijk meer leefruimte voor je geliefde waterschildpad, waardoor deze zich optimaal kan ontwikkelen en bewegen

Onderlegger
Om het gewicht van het water en de inrichting gelijkmatig te verdelen en de bodemplaat waterpas te plaatsen, raden we het gebruik van een onderlegger aan. Dit minimaliseert schade aan de bodemplaat en voorkomt krassen op de tafel en aan de bak.

Achterwand
Naast een doorzichtige achterwand bieden we ook de mogelijkheid om de achterwand te leveren in een dekkende achtergrondkleur. Dit verbergt aansluitsnoeren en filterslangen die aan de achterzijde van de schildpaddenbak of het schildpadden aquarium zitten.

Meubels
Maak je ultieme set compleet met onze los verkrijgbare aquariummeubels. Ze zijn verkrijgbaar in wit, zwart, grijs en antraciet, gemaakt van onderhoudsvrij en waterbestendig plaatmateriaal. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat het meubel moeiteloos het gewicht van een gevuld aquarium of schildpaddenbak kan dragen. Met handige schuifdeuren biedt het meubel de perfecte opbergoplossing voor technische apparatuur zoals filterpompen en verlengdozen, waardoor ze uit het zicht worden gehouden. Daarnaast is er voldoende ruimte om voer, onderhouds- en reinigingsaccessoires netjes op te bergen. Zie hier ons assortiment meubels (link)

Levertijd
Houd er rekening mee dat onze producten een levertijd hebben vanwege de droogtijd van de siliconekit en transportmogelijkheden. Bezorging is ook mogelijk, en de levertijd is afhankelijk van de bezorgroutes.

Garantie
We bieden 3 jaar garantie op alle schildpaddenbakken, met uitzondering van glasschade of glasbreuk.

Maatwerk
Indien gewenst kunnen we ook schildpaddenbakken op maat leveren, volledig aangepast aan jouw wensen, inclusief afvoer, scheidingswanden, glasboringen, en meer."
Fabrikant Terramania
Art.nr. SB1205060ML
Ean 6095544944921
Product lengte 1200 mm
Product breedte 500 mm
Product hoogte 600 mm
Eiland formaat 350 x 500 mm
Eiland model / positie Man, links
Maattolerantie +/- 2 mm
Inhoudsmaat +/- 360 liter
Max. waterinhoud +/- 234 liter
Glasdikte bodemplaat 8 mm
Glasdikte zijwanden 8 mm
Glasdikte eiland / opstapje 8 mm
Materiaal / afwerking Floatglas, universeel gesneden
Verbinding / kleur Aquariumkit, twee kleurig; zwart & transparant kit
Garantie periode Kitverbinding 3 jaar, glasbreuk uitgesloten van garantie
Uw waardering