Repti Lamp Stand - Large

SKU
LF-20
€ 44,50
Niet op voorraad

●  Metalen ophangsysteem voor armaturen.
●  Eenvoudig te installeren
●  Geschikt tot een hoogte van 97 cm
●  Kleur: zwart
●  Geschikt voor reptielen “Deep Dome” of “Glow Light” kappen

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Zoo Med  Repti Stand Large is een zwart metalen ophangsysteem voor het veilig bevestigen van terrarium / paludarium armaturen. De stabiele “voet” kan onder de (bodem)glas geklemd worden zodat de Lamp Stand niet kan worden omgestoten. (TIP! gebruik het in combinatie met een onderlegger)

Bij aquaria of bij schildpaddenbakken adviseren wij de lamp Stand niet onder het glas te klemmen (i.v.m. waterdruk) om bodembreuk te voorkomen. In deze situaties kan bevestiging aan het meubel een betere oplossing zijn.

De Zoo Med  Repti Stand Large is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. De maximale in te stellen hoogte is 97 cm. Aan de zwarte behuizing zijn lipjes bevestigd om het snoer netjes langs het metalen frame te geleiden. Aan de bovenzijde zit een grote haak, waar het armatuur eenvoudig in gehangen kan worden.

Naast armaturen is de Repti Stand ook geschikt voor andere toepassingen zoals bijvoorbeeld het ophangen van waterdruppelaars boven het terrarium.

Pakketinhoud
- Metalen Repti Stand houder.
- Wordt geleverd zonder armatuur (lampenkap) en lichtbron (lamp).

Garantie
Dit product is gegarandeerd voor een periode van 12 maanden op fabrieksfouten. De garantie is vanaf de dag van aankoop en is beperkt tot het herstellen of vervangen van het toestel. Voor de complete garantie bepalingen zie de gebruiksaanwijzing of neem contact op met onze klantenservice.

 

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Leveranciers SKU 49272200
Ean 097612322002
Fitting E27 (normaal)
Uw waardering