Welkom bij Terramania
Bel, mail of app ons
+31 (0)26 - 7850481
   +31 (0)6 - 23166287
   info@terramania.nl

Levertijden

Postpakketten

Bij Terramania doen wij op werkdagen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle bestellingen die verzonden worden met DHL vóór 21:00 uur dezelfde dag ( maandag t/m vrijdag ) wordt verzonden!

Tijdens het bestelproces heeft u de keuze uit verschillende verzendopties. Standaard postpakketten zal ons systeem verzenden via DHL pakketpost. Oprationeel is er de keuze om een bestelling via PostNL pakketpost te laten bezorgen. Voor PostNL geldt dat bestellingen vóór 12:00 uur dezelfde (werk)dag wordt verzonden.

De meeste pakketten (ruim 95%) worden door DHL & PostNL de volgende dag aan de deur aangeboden of liggen klaar bij een van de ophaalpunten. De zending kunt u volgen met de track & trace code die u ontvangt per e-mail. De meeste pakketten naar België worden één tot twee (werk)dagen na verzending aangeboden door bpost of PostNL. 

Zodra Terramania de postpakketten heeft afgeleverd bij de verzender, heeft Terramania geen invloed meer op het bezorgproces. U kunt het pakket volgen ( en eventueel ) wijzigen via track & trace.


PostNL is per 18 oktober 2019 gestopt met de tweede bezorgpoging. Van de pakketten waarbij de eerste bezorgpoging niet slaagt (95% van de pakketten worden bezorgd bij de eerste bezorgpoging), slaagt ook vaak de tweede bezorgpoging niet. Nu PostNL stopt met de tweede bezorgpoging worden de pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd.

 Voorraden

Terramania is een van de weinige webwinkels die ruim 95% van de artikelen uit voorraad leveren (uitgezonderd: afwerkranden en meubels).

De voorraad in ons magazijn te Arnhem is gekoppeld aan onze website, hierdoor kunt u eenvoudig zien of Terramania het desbetreffende artikel uit voorraad kan leveren. Mocht er toch na u bestelling iets niet op voorraad zijn wordt u per mail of telefoon gecontacteerd.

 

Bezorging door Terramania.

Bezorging van terrariums, aquariums, schildpaddenbakken en meubels worden allemaal getransporteerd door eigen vervoer. Wat kost dit ?

 

De levertijd komt bovenop de levertijd van de producten !

Wij maken via mail of telefoon samen met de klant een afspraak op welke dag wij komen. De levertijd is afhankelijk van waar u woont en wat u precies besteld heeft, dit wordt via de mail of telefoon gecommuniceerd.

 

Uw bestelling afhalen op een van onze afhaallocaties.

Naast onze winkel in Arnhem hebben wij ook afhaallocaties

Uw bestelling kosteloos ophalen bij een van onze verkooppunten? Dat kan, u kunt uw bestelling ophalen bij de volgende punten. Kerkdriel en Veldhoven.

Dit zijn afhaallocaties en kunt u zelfs in de avonduren of in het weekend langs om de bestelde producten op te halen.
Let op: Op deze locaties is geen winkel.

U wordt per mail of telefoon op de hoogte gebracht dat het bij het gewenste ophaalpunt ligt.
Ophalen in Kerkdriel na bestelling: binnen 7 werkdagen
Veldhoven: binnen 14 werkdagen

Komt u er niet uit? Of heeft u vragen ..u kunt ons mailen info@terramania.nl