Kurk stam [800 - 1000g)

SKU
C10134
€ 9,95
Niet op voorraad
Verkoopadviesprijs: 12,49

Kurk 100% natuurlijk.

●  Biedt schuilmogelijkheden.
●  Uitermate geschikt voor gebruik in het terrarium.
●  Makkelijk in te korten met een (hand)zaag.

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Kurk decoratie is het 100% natuurlijke alternatief voor alle plastic of polyester decoratie. Kurk biedt voor uw reptielen, amfibieën en insecten een schuilplaats of schuilmogelijkheden om zich terug te trekken en veilig te voelen, waardoor stress wordt verminderd. Kurk (boom)stammen zijn makkelijk te beklimmen en kan een uitstekend element zijn om de hoogte van het terrarium efficiënter te benutten.

Kurk kan ook toegepast worden in een aquarium, paludarium of schildpadden aquarium. Door het lichte gewicht blijft kurk drijven aan het water oppervlakte, waardoor het een uitstekend eiland kan zijn of de dieren de mogelijkheid te geven om uit het water te komen. Houdt er wel rekening mee dat het water een bruine kleur kan krijgen.

Kurk is ook ideaal voor decoratie bij andere huisdieren zoals hamsters, muizen, ratten, fretten, egels en cavia's.

Omdat kurk een natuur product is, zijn de maten, kleur, dikte en lengte bij elk stuk uniek, de afbeelding is dan ook slechts een voorbeeld. Omdat kurk wordt verkocht op basis van gewicht  wordt elk stukje gewogen. Bij aankopen via onze website zullen wij een passend stuk kurk uitzoeken (gebaseerd op de prijs)  In sommige gevallen kan het zijn dat wij meerdere stukjes worden verzonden.

Art.nr. C10134
Ean 8718309145071
Materiaal Natuurlijk 100%
Uiterlijk Hout & stronken
Uw waardering