Glow light, Small / Ø 14 cm

SKU
PT2052
€ 29,99
Leverbaar
Verkoopadviesprijs: 34,95

●  Keramische E27 fitting.
●  Geschikt voor lichtbronnen tot 100 Watt.
●  Glow-in-the-dark coating als nachtverlichting.
●  Buitenzijde mat zwart.

Levertijd: Wordt voor u besteld - verwachte levertijd 4 - 8 werkdagen

De Exo-Terra Glow Light is voorzien van een keramische E27 fitting die veilig te gebruiken is voor lampen met een maximaal vermogen van 100 Watt. De buitenzijde van het armatuur is mat zwart en de binnenzijde van de reflector is gecoat met een hoogreflecterende lichtgevende coating (glow-in-the-dark coating), die nog lang nadat de lamp is uitgeschakeld het opgeslorpte licht blijft nastralen. Het armatuur heeft een doorsnede (Ø) van 14 cm.

De Exo-Terra Glow Light heeft een ondiepe reflector, waardoor deze uitermate geschikt is voor warmtelampen, LED lampen of gloeilampen. Het armatuur is minder geschikt voor spaarlampen, compact lampen, HID lampen en kwikdamplamen, omdat deze niet binnen de reflector blijven.

Dit armatuur is eenvoudig te installeren door de meegeleverde klem beugel voor montage en ophangbeugel voor het ophangen aan een ophangsysteem. De klem beugel is eenvoudig te klemmen aan de rand van onder andere het glas of hout van een aquarium, terrarium, paludarium of schildpaddenbak.

Pakketinhoud
- Keramische fitting, reflector, aan/uit schakelaar, snoer met euro stekker, klem montage beugel en ophangbeugel.
- Wordt geleverd zonder lichtbron (lamp).

Garantie
Dit product is gegarandeerd voor een periode van 12 maanden op fabrieksfouten. De garantie is vanaf de dag van aankoop en is beperkt tot het herstellen of vervangen van het toestel. Voor de complete garantie bepalingen zie de gebruiksaanwijzing of neem contact op met onze klantenservice.

 

Fabrikant Exo-Terra
Art.nr. PT2052
Ean 015561220521
Armatuur soort Reflector kappen
Type lampfitting E27
Wattage Armatuur max. 100 Watt
Uw waardering