120X60X60 cm schildpaddenbak "kuip" RECHTS (8 mm)

SKU
SB1206060KR
€ 319,99
Leverbaar

Kenmerken van 120X60X60 cm schildpaddenbak "kuip" RECHTS (8 mm)

●  Ideaal voor mannelijke en/of vrouwelijke schildpadden.
●  Inclusief vaste zandeiland voor een natuurlijk zonneplaats.
●  Onze aquariums worden met veel zorgvuldigheid afgewerkt.
●  Inclusief vaste zandeiland voor natuurlijk gedrag.
●  Maximale waterhoogte van 40 cm voor optimale leefomgeving.

Levertijd: Wordt voor u besteld - Productietijd 15 - 25 (werk)dagen
Dit schildpadden aquarium, ook wel bekend als een schildpaddenbak met kuip eiland (rechts), biedt een ideale leefomgeving voor je geliefde waterschildpad. Met zijn ruime afmetingen van 120x60x60cm en duurzame constructie is deze bak perfect geschikt voor het creëren van een comfortabele habitat. De schildpaddenbak biedt voldoende ruimte voor beweging en het uiten van natuurlijk gedrag, waardoor je schildpadden zich helemaal thuis zullen voelen.

Het hoogtepunt van deze schildpaddenbak is het vaste eiland met een handig opstapje, waardoor de waterschildpadden gemakkelijk op het eiland kunnen komen. Het eiland is gevuld met zand en biedt een natuurgetrouwe zonneplaats, ideaal voor het afzetten en ingraven van eieren. Je kunt het eiland verder aanpassen met een grindmat, wat het beklimmen van het zandige eiland gemakkelijker maakt. De grindmat zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar is ook veilig voor het buikschild van de schildpad, het plastron.

De schildpaddenbak met het (zand)eiland heeft aan de bovenzijde een open ontwerp, waardoor maximale ventilatie mogelijk is en gezondheidsproblemen worden voorkomen. Om ontsnapping uit het aquarium te voorkomen, zijn alle zijden van de bak voorzien van verstevigingsranden. Bovendien hebben schildpadden die worden gehuisvest in onze schildpaddenbak met (zand)eiland geen last van tocht, omdat de luchtstroom over de bak heen gaat.

Maatvoering
Bij ons vind je een uitgebreid assortiment schildpaddenbakken in verschillende afmetingen. Van onze kleinste maat van 80 cm lengte tot onze grootste van maar liefst 2 meter lang! Maar hoe kies je nu de juiste maat? Ons advies is om altijd voor de grootste maat te gaan die praktisch in je huis past. Een grotere schildpaddenbak biedt namelijk meer leefruimte voor je geliefde waterschildpad, waardoor deze zich optimaal kan ontwikkelen en bewegen

Onderlegger
Om het gewicht van het water en de inrichting gelijkmatig te verdelen en de bodemplaat waterpas te plaatsen, raden we het gebruik van een onderlegger aan. Dit minimaliseert schade aan de bodemplaat en voorkomt krassen op de tafel en aan de bak.

Achterwand
Naast een doorzichtige achterwand bieden we ook de mogelijkheid om de achterwand te leveren in een dekkende achtergrondkleur. Dit verbergt aansluitsnoeren en filterslangen die aan de achterzijde van de schildpaddenbak of het schildpadden aquarium zitten.


Meubels
Maak je ultieme set compleet met onze los verkrijgbare aquariummeubels. Ze zijn verkrijgbaar in wit, zwart, grijs en antraciet, gemaakt van onderhoudsvrij en waterbestendig plaatmateriaal. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat het meubel moeiteloos het gewicht van een gevuld aquarium of schildpaddenbak kan dragen. Met handige schuifdeuren biedt het meubel de perfecte opbergoplossing voor technische apparatuur zoals filterpompen en verlengdozen, waardoor ze uit het zicht worden gehouden. Daarnaast is er voldoende ruimte om voer, onderhouds- en reinigingsaccessoires netjes op te bergen. Zie hier ons assortiment meubels (link)

Levertijd
Houd er rekening mee dat onze producten een levertijd hebben vanwege de droogtijd van de siliconekit en transportmogelijkheden. Bezorging is ook mogelijk, en de levertijd is afhankelijk van de bezorgroutes.

Garantie
We bieden 3 jaar garantie op alle schildpaddenbakken, met uitzondering van glasschade of glasbreuk.

Maatwerk
Indien gewenst kunnen we ook schildpaddenbakken op maat leveren, volledig aangepast aan jouw wensen, inclusief afvoer, scheidingswanden, glasboringen, en meer."
Fabrikant Terramania
Art.nr. SB1206060KR
Ean 6095544891843
Product lengte 1200 mm
Product breedte 600 mm
Product hoogte 600 mm
Eiland formaat 350 x 600 x 150 mm
Eiland model / positie Kuip, rechts
Maattolerantie +/- 2 mm
Inhoudsmaat +/- 532 liter
Max. waterinhoud +/- 249 liter
Glasdikte bodemplaat 8 mm
Glasdikte zijwanden 8 mm
Glasdikte eiland / opstapje 8 mm
Materiaal / afwerking Floatglas, universeel gesneden
Verbinding / kleur Aquariumkit, twee kleurig; zwart & transparant kit
Garantie periode Kitverbinding 3 jaar, glasbreuk uitgesloten van garantie
Uw waardering