Betonplex Terrarium

BETONPLEX TERRARIUM

Het terrarium is zonder twijfel het voornaamste en de basis voor het houden van reptielen, amfibieën en insecten. Vele soorten dieren met allemaal verschillende levens- en/of huisvestingsbehoeften. Onze verschillende terrariums kunnen gebruikt worden voor diversen toepassingen en inrichtingen; van tijdelijke behuizing tot het vergevorderd, natuurlijk terrarium.


Onze betonplex terrarium wordt geproduceerd van 18 mm dik onderhoudsvrije multiplex. Betonmultiplex is een materiaal die gebruik wordt in de bouwsector om bekisting te maken voor het storten van onder andere beton. Om ervoor te zorgen dat multiplex beschermd wordt hebben ze een epoxyhars-toplaag aangebracht, door verhitting op de buitenste houtlagen. Hierdoor is dit materiaal waterdicht en onderhoudsvrij.

Het betonplex terrarium wordt rondom afgewerkt met zwarte hoekprofielen, voor een nette afwerking. Aan de bovenzijde van het betonplex terrarium bevindt zich een 6 cm breedt aluminium ventilatie rooster. Het rooster is stevig gemonteerd en biedt de mogelijkheid om verlichtingarmaturen erop te bevestigen, zonder dat het rooster naar beneden valt.

Het betonplex terrarium wordt standaard geleverd zonder verlichting / armaturen en aansluitingen. Een fitting is los bestelbaar en kan eenvoudig gemonteerd worden aan het ventilatie rooster.

Betonplex terrariums hebben enkele voordelen ten opzichte van glas terrariums.
•   Betonplex houdt de warmte beter vast.
•   Doordat de zijwanden, achterwanden en bovenkant  niet transparant zijn ervaren dieren minder stress.
•   Terrariums zijn minder kwetsbaar (glasschade of breuk).
•   Lichter van gewicht t.o.v. glas.

Maatwerk.
Naast standaard maatuitvoeringen kunt u ook terecht voor maatwerk betonplex terrariums! Meer informatie en prijzen kunt u een mailtje sturen met  de maat lxbxh ( lengte x breedte x hoogte ) wij berekenen dan de prijs. Let wel dat de prijs duurder is dan een standaard bak op onze website, dit heeft te maken dat dit specifiek gemaakt wordt.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst