Betonplex terrarium 80 x 50 x 50 cm - Enkel rooster

SKU
BT805050R1
€ 287,50
Leverbaar

●  Terrarium gemaakt van sterk 12/18 mm multiplex.
●  1 Rooster ( geschikt voor een droog / woestijn terrarium )
●  Onderhoudsvrij en vochtbestendig.

●  Stevig, minder kwetsbaar dan glazen terrariums 
●  Voorkomt stress door dichte wanden.
●  Afgewerkt met zwarte hoekprofielen.


Levertijd: Wordt voor u besteld - Productietijd 15 - 25 (werk)dagen

Het terrarium is zonder twijfel het voornaamste en de basis voor het houden van reptielen, amfibieën en insecten. Vele soorten dieren met allemaal verschillende levens- en/of huisvestingsbehoeften. Onze verschillende terrariums kunnen gebruikt worden voor diversen toepassingen en inrichtingen; van tijdelijke behuizing tot het vergevorderd, natuurlijk terrarium.


Dit 80 x 50 x 50 cm (LxBxH) betonplex terrarium wordt geproduceerd van 18 mm dik onderhoudsvrije multiplex. Betonmultiplex is een materiaal die gebruik wordt in de bouwsector om bekisting te maken voor het storten van onder andere beton. Om ervoor te zorgen dat multiplex beschermd wordt hebben ze een epoxyhars-toplaag aangebracht, door verhitting op de buitenste houtlagen. Hierdoor is dit materiaal waterdicht en onderhoudsvrij.

Het terrarium wordt rondom afgewerkt met zwarte hoekprofielen, voor een nette afwerking. Aan de bovenzijde van het terrarium bevindt zich een 6 cm breed aluminium ventilatie rooster. Het rooster is stevig gemonteerd en biedt de mogelijkheid om verlichtingsarmaturen eraan te bevestigen, zonder dat het rooster naar beneden valt.

Het terrarium wordt standaard geleverd zonder verlichting / armaturen en aansluitingen. Een fitting is los bestelbaar en kan eenvoudig gemonteerd worden aan het ventilatie rooster. (link voor het bestellen van fittingen)

Betonplex terrariums hebben enkele voordelen ten opzichte van glas terrariums.
•   Betonplex houdt de warmte beter vast.
•   Doordat de zijwanden, achterwanden en bovenkant  niet transparant zijn ervaren dieren minder stress.
•   Terrariums zijn minder kwetsbaar (glasschade of breuk).
•   Lichter van gewicht t.o.v. glas.

Maatwerk.
Naast standaard maatuitvoeringen kunt u ook terecht voor maatwerk! Meer informatie en prijzen kunt u een mailtje sturen met  de maat lxbxh ( lengte x breedte x hoogte ) wij berekenen dan de prijs. Let wel dat de prijs duurder is dan een standaard bak op onze website, dit heeft te maken dat dit specifiek gemaakt wordt.

Levertijd Wordt voor u besteld - Productietijd 15 - 25 (werk)dagen
Leveranciers SKU BT805050R1
Ean 6095545032030
Uw waardering