Classica Stretch, Freshwater, 50cm

SKU
FCS50XF
-50%
Speciale prijs € 49,99 Oude prijs € 99,99
Niet op voorraad

Classica Stretch Freshwater, 50cm

●   15x krachtige LED's
●   LED-eenheid met laag profiel
●   Geschikt voor aquariums van 50 - 65 cm.
●   Tweekanaals aan / uit-schakelaar

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater is een hoogwaardig en waterdichte (IP67) LED-verlichting voor zoetwater aquariums. Door het smalle en een lage formaat van de behuizing is deze toepasbaar in bijna elk open of gesloten aquarium of schildpaddenbak. Door de uitschuifbare armen en de meegeleverde glas bevestigingsclips is het armatuur toepasbaar op verschillende aquarium formaten. Operationeel zijn er ook montage steunen verkrijgbaar voor het installeren op een bestaande T8 of T5 armatuur.

De Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater maakt gebruik van een mix van verschillende krachtige LED lampjes met een vermogen van 1,5 W met een lichtkleur van 10.000 K en 8.000 K.  De aanwezige RGB-LED's zijn ontwikkeld om planten groei/bloei te stimuleren hebben een vermogen van 0,24 / 1,5 W. Deze verlichting zorgt ervoor dat de vissen, planten en andere aquariumbewoners door het aanwezige licht het beter gaan doen.

Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater heeft ook een positief effect op de groei van planten. Als planten goed groeien wordt nitraat en fosfaat opgenomen waardoor algengroei wordt verminderd. De energiezuinige LED armatuur voorziet het aquarium van natuurlijk licht en dit ziet u terug in het rimpeleffect van het water.

Door de 2 tweekanaals aan / uit-schakelaar (IP20) is de lichtsterkte te beinvloeden.

Levensduur
De Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater heeft een fabrieksgarantie van 24 maanden na aankoopdatum, mits de lamp is geïnstalleerd volgens de meegeleverde handleiding. De garantie beperkt zich tot het vervangen van de lamp, totdat het garantie termijn is verstreken.

Fabrikant Arcadia Reptile
Art.nr. FCS50XF
Ean 844046009708
Type lampfitting E27
Voltage 230 - 240 Volt
IP-Klasse IP20 - stofdicht
UVA Licht Nee
UVB licht Nee
UVC licht Nee
Lichtkleur 2500 Kelvin (zonopkomst)
Te gebruiken met thermostaat Nee
Uw waardering