Poly filter 20x10 cm

SKU
FA008
€ 22,49
Leverbaar
Verkoopadviesprijs: 24,99

●  Unieke filtermat
●  Afmeting: 20x10 cm
●  Op de gewenste maat te knippen
●  Neemt afval uit het water op

Levertijd: Wordt voor u besteld - verwachte levertijd 4 - 8 werkdagen
Een gevestigde favoriet uit de VS is de unieke POLY-FILTER van het merk Arcadia. Een mechanische en chemische filter media.
Een echte troef in de strijd om de beste kwaliteit van het water te hebben en belangrijk nog... te behouden !
Er zijn veel chemische producten die in het aquarium water kunnen zitten evenals een aantal verontreinigende stoffen die al aanwezig zijn in het leidingwater – zoals bijv. chemische producten:
 Eiwitten en aminozuren,
 Nitriet, nitraat en ammoniak
 Fosfaten (de voornaamste oorzaak van algen in het aquarium)
 Giftige metalen
Aangezien deze stoffen worden verwijderd en de kleur van de poly-filter verandert. Als de poly-filter zwart is, dan is het een indicatie dat het verzadigd is en moet worden vervangen. In tegenstelling tot andere stoffen, soms  wordtgebruikt als een steun voor filtratie, eenmaal verzadigd is, zal poly-filter geen gevaarlijke stoffen terug laten naar het aquarium. Terwijl het verwijderen van alle van de genoemde ongewenste producten, heeft Poly filter niet te verwijderen wenselijk oligo-elementen en zal niet een verzachtende werking op het water, en dus is even bruikbaar in zowel zee-als zoetwater aquaria.
Poly-filter kan worden gebruikt binnen elk aquarium filter als het kan worden gesneden om de grootte en de vorm die nodig is aan te passen. Het kan ook gebruikt worden in zeer kleine omgevingen, zoals vissenkom, of betta aquaria, door simpelweg het snijden van een klein stukje en het plaatsen van het in het water waar het kan geplaatst om te genieten van ongewenste chemicaliën, zodra het zwart is geworden moet het vervangen worden.
Fabrikant Arcadia Reptile
Art.nr. FA008
Ean 0844046007308
Uw waardering