Zijderupsen middel / groot (>3 cm)

SKU
ZRM
€ 0,35
Niet op voorraad

●  Medium / large ( vanaf 3 cm lengte)
●  Hoge voedingswaarden, vergeleken met andere voedseldieren.
●  Hoge concentratie eiwitten, voor spiergroei en immuunsysteem
●  Ontsnappen niet en maken geen ongewenste geluiden.
●  Makkelijk in uw terrarium te bewaren/op te groeien.

Prijzen per stuk, minimale afname 10 stuks.

Bij koude weersomstandigheden (<15 graden) is het advies een geactiveerde heat pack te bestellen, zonder heat pack is verzending op eigen risico!
Bij warme (zomer)dagen (>25 graden) is verzending op eigen risico! 

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Zijderupsen, larve van de zijdevlinder (Bombyx mori) is een uitstekend voedseldier voor reptielen, amfibieën, vogels en kleine insectenetende zoogdieren. Zijderupsen worden verkocht in handzame transparante doosjes (krekelbakjes). De Zijderupsen in de transparante doosjes kunnen daar uitstekend in worden bewaard, mits de dieren worden gevoerd (24 uur per dag).

Verzorging
Zijderupsen worden vanuit de kweker één dag voor levering uit de kweek gehaald en verpakt. In de verpakking wordt voedsel toegevoegd waardoor de Zijderupsen in goed gevoede staat bij u arriveren. Na aankoop adviseren wij de Zijderupsen te voorzien van een Grow of als alternatief Arcadia EarthPro-InsectFuel.

Tip!
Voer uw terrariumdieren gevarieerd en wissel af met verschillende soorten voedseldieren. Voor het voeren adviseren wij de voedseldieren te bepoederen met voedingssupplementen zoals calcium en/of vitamine & mineralen supplementen.

Levende voedseldier / voederinsecten zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Art.nr. ZRM
Ean 6095544479492
Uw waardering