X-Pro 2000 - Externe Filter

SKU
N7031410
€ 187,49
Leverbaar

● Externe pomp
● Mooi ontwerp
● Unieke 24 uurs service !
● Compleet geleverd
● 2000 L/U
● Aquariums tot Max. 600 L
● 45 Watt

NIET ONLINE VERKRIJGBAAR, ALLEEN VERKRIJGBAAR IN DE WINKEL TE ARNHEM
PRODUCT IS (MEESTAL) OP VOORRAAD IN DE WINKEL....

Levertijd: Wordt voor u besteld - verwachte levertijd 4 - 8 werkdagen
Niet online bestelbaar i.v.m. 24 uur garantie, op te halen in onze winkel te Arnhem.
De Superfish X-Pro is de nieuwste buitenfilter van Superfish voor aquaria van 100 tot 600 L. De Superfish X-Pro is een zeer krachtige buitenfilter met Multi-Step filtratie. Voor iedere aquarium wordt het aangeraden om een buitenfilter te gebruiken om het water glashelder en gezond te houden.  
Eenvoudig in gebruik
De Superfish X-Pro is zeer eenvoudig in gebruik. De Superfish X-Pro bezit een snelstart-knop. Door deze snelstart-knop kan de filter gestart worden met één keer pompen. De slangaansluitingen bevatten een all-in-one afsluiter, waarmee de filter schoongemaakt kan worden zonder wateroverlast. Tevens zijn de slangaansluitingen 360 roteerbaar en hebben de slangaansluitingen een eigen kleur, rood voor de inlaat en blauw voor de uitlaat. Hierdoor is de Superfish X-Pro erg eenvoudig te installeren.
Bij aankoop van de Superfish X-Pro worden kwaliteitsslangen, buizen en aansluitmaterialen meegeleverd. Tevens is de Superfish X- Pro inclusief hoge kwaliteit filtermedia, zoals Actieve kool, (CrystalMax), Bio Balls en filterschuim.
Garantie
Gedurende de garantieperiode van 3 jaar is het mogelijk om gebruik te maken van een 24-uurs service. Deze garantieperiode begint op de dag  waarop de filter aangeschaft is. Alleen als het garantieformulier ingevuld is, voorzien van een datum en een dealer stempel of een orginele Terramania factuur heeft, kan er gebruik gemaakt worden van de 24-uurs service. De 24-uurs service houdt in dat Terramania binnen 24 uur de Superfish X-Pro zal controleren en indien mogelijk zal repareren. Indien dit niet mogelijk is, wordt een nieuw exemplaar meegegeven.  Alleen binnen de openingstijden (winkel Arnhem) van Terramania is deze service van toepassing. De exacte voorwaarden zijn te vinden in de gebruiksaanwijzing van de Superfish X-Pro.
Inhoud verpakking
  Superfish X-Pro buitenfilter;
  Actieve kool;
  Bio Balls;
  Filterschuim;
  Kwaliteitsslangen;
  Buizen;
  Aansluitmateriaal.
Fabrikant SuperFish
Art.nr. N7031410
Ean 8715897270949
Uw waardering