Repti Rock Corner Bowl X-large

SKU
KB-50E
€ 43,50
Niet op voorraad

●  Voer/waterbak van kunststof
●  Hoekmodel waterbak
●  Makkelijk reinigbaar ( vaatwasbestendig )
●  Ruimtebesparend, gemakkelijk in een hoek te plaatsen
●  Massief, dus kan niet kapot (bij normaal gebruik)
●  In 3 kleuren, de kleuren zelf kunnen variëren in tint.
●  Afmeting ± 34,5 x 47,5 x 9 cm

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Repti Rock Corner Bowl in X-large formaat is de perfecte aanvulling om een natuurlijke en functionele drinkplek of badplaats te creëren in het terrarium van je reptielen en amfibieën. Deze opvallende waterbak combineert naadloos esthetiek met functionaliteit en is dankzij zijn hoekvorm uitstekend te plaatsen in een hoek van het terrarium.

Kenmerken:

  • Natuurlijke Uitstraling: De Repti Rock hoek waterbak is ontworpen om te lijken op een authentieke rotsformatie, waardoor hij naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving van je dieren. De hoekvormige zijkant maakt deze waterbak perfect voor plaatsing in een terrariumhoek.

  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van massief kunststof, is deze waterbak robuust en onverwoestbaar bij normaal gebruik. Bovendien is hij vaatwasserbestendig, waardoor schoonmaken eenvoudig wordt. De voerbak is voorzien van een bacteriënwerend oppervlak, behandeld om de ontwikkeling van schadelijke bacteriën te voorkomen en het reinigen te vergemakkelijken.

  • Waterdicht en Geschikt voor Voedsel: Dankzij het praktisch onverwoestbare kunststof is deze waterbak ook geschikt als voerschaal, wat ideaal is voor grotere dieren.

Handige Kenmerken:

  • Gemaakt van massief kunststof (kunsthars)
  • Praktisch onverwoestbaar en vaatwasserbestendig
  • Geschikt voor voedsel en water
  • Behandeld met bacteriënwerend oppervlak
  • Afmetingen: ± 34,5 x 47,5 x 9 cm
  • Kleuren: Beschikbaar in 3 verschillende kleuren (rood/bruin/groen/grijs) met variaties in tinten.

Let op! Deze waterschalen hebben een kleurtolerantie. Elke nieuwe batch kan resulteren in verschillende kleuren, variërend van licht tot donker en/of een mix van de drie kleuren. De maatvoering en het model van de waterbak zijn identiek aan de afbeelding en de aangegeven maatvoering.

Fabrikant Zoo Med
Art.nr. KB-50E
Ean 097612925500
Materiaal Kunststof
Uw waardering

Up-sell producten