Warmtelamp of warmtespot

Warmtelamp


De warmtelamp voorziet het terrarium / paludarium van warmte en licht. De warmtelamp wordt in het terrarium of paludarium toegepast om de zon te evenaren. Door de lichtbundel kan de lamp zodanig gericht worden om op een specifieke plaats een warmteplek te creëren. De dieren kunnen dan onder de warmtelamp hun lichaamstemperatuur verhogen door op te warmen.

Ons assortiment warmtelampen bestaan uit verschillende soorten.

De warmtelamp is uitermate geschikt voor reptielen, amfibieën en andere terrariumbewoners. De warmtelamp zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en is hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium verkrijgbaar.

De warmtelamp voorziet het terrarium / paludarium van warmte en licht. Naast licht geven deze lampen een kleine hoeveelheid aan ultraviolet licht A af (ook wel UVA genoemd). Het UVA licht van de warmtelamp draagt bij tot het fysiologisch welzijn van uw dieren. Door dit licht worden soortgenoten, andere dieren en voedsel beter gezien.

De warmtelamp wordt ook wel eens reptielen lamp, basking lamp, zonnelamp, warmtelamp reptielen, spotje, basking spot of hitte lamp genoemd.  

Filteren

63 Producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten layout Foto-tabel Lijst
 1. Halogen Basking Rep - 100 Watt (OP=OP)

  Speciale prijs € 7,99 Oude prijs € 12,99
 2. Infra Rep - 100 Watt (OP=OP)

  Speciale prijs € 7,99 Oude prijs € 10,99
 3. Infra Rep - 150 Watt (OP=OP)

  Speciale prijs € 8,99 Oude prijs € 13,50
 4. Infra Rep - 75 Watt (OP=OP)

  Speciale prijs € 7,50 Oude prijs € 10,50

63 Producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten layout Foto-tabel Lijst