Miner-All

Miner-all


Miner-All van het merk Sticky Tongue farms wordt al meer dan een decennium gebruikt bij reptielen in gevangenschap. Het verschil tussen de Miner-all Indoor ( gele deksel )  is dat hier vitamine D3 inzit. ( Deze is ingepakt in een minuscule capsule zodat deze niet in aanraking komt met de mineralen. Miner-all Outdoor ( rode deksel )  is zonder toevoeging van vitamine D3. 


Het mengen van niet verpakte vitamine met mineralen zorgt ervoor dat de vitaminen binnen enkele uren oplossen. Miner-All bevat ook geen vitamine A.


Vitamine die langer goed blijft dan andere vitaminen indien gemengd met mineralen is net als D3 een gevaarlijke vitamine die bij overdosering kan leiden tot sterfte. Miner-All gebruikt kalksteen (Calcium carbonaat) als calcium supplement van een extreem fijne samenstelling. Calcium carbonaat is van zichzelf al meer plakkerig dan andere calcium supplementen waardoor het beter blijft plakken aan voedseldieren. Het Calcium carbonaat dat gebruikt wordt in Miner-All bestaat uit zachtere en meer ronde deeltjes waardoor het gemakkelijk op genomen wordt in het lichaam. Calcium verkregen uit bijvoorbeeld gemalen oesterschelpen is veel harder en vlokkerig. Tevens kan het zware metalen (lood e.d.) bevatten die tot vergiftiging kunnen leiden.


De best calcium / fosfor verhouding is 2:1 voor reptielen. Helaas bevatten insekten veel meer fosfor dan calcium. Daarom bevat Miner-All geen fosfor om de balans weer in evenwicht te brengen.

Miner-All bevat vele sporen elementen die terug gevonden zijn in de spieren en botten van reptielen uit het wild. Hieruit blijkt dat reptielen deze sporenelementen absoluut nodig hebben. Miner-All is het best verkochte reptielen voedingsupplement is de Verenigde Staten en Japan en is nu ook verkrijgbaar in Europa. Dierentuinen, dierenartsen en top kwekers wereldwijd raden Miner-all aan.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst
  1. Miner-all Indoor - 140 gram

    Verkoopadviesprijs: 17,99

    € 16,50
  2. Vit-All - 85 gram

    Verkoopadviesprijs: 17,99

    € 16,50

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst