Mega-Ray

Mega-Ray® ReptielenUV, De beste UVB spotlampen voor reptielen!"Reptielenverlichting is een proces, geen lamp."

Enkele jaren geleden hebben we 's werelds beste ultraviolette (UVB en UVA) reptielenlampen in de industrie ontwikkeld in verschillende wattages en UV-producerende niveaus. Deze Mega-Ray lampen hebben bewezen uitzonderlijk te zijn voor het ontwikkelen van 25-OH vitamine D3 voor een optimale gezondheid en voor de behandeling van metabole botziekte (MBD). De opgeleide herpetoloog, hobbyist en onafhankelijke onderzoekers hebben van deze Mega-Ray lamp internationaal de belangrijkste bron van UV voor de gezondheid van reptielen gemaakt. Maar ultraviolet is slechts een onderdeel van reptielenverlichting. In de loop der jaren hebben we het belang van goede verlichting op veel verschillende fora en discussiegroepen uitgesproken. Ik heb duizenden uren aan de telefoon en e-mail besteed aan het geven van persoonlijk advies over dit onderwerp en onlangs werd ik uitgenodigd om een ​​lezing te geven over de nieuwe Mega-Ray® ultraviolette technologie op de Herpetological Taxon Advisory Group (HerpTAG)-bijeenkomst van 2006 in Ohio met de toonaangevende curatoren van reptielendierentuinen en herpetologen van het land. Dr. Henry Brames wikkelde het thema van het belang van verlichting en gezondheid in bovenstaand citaat uit zijn artikel.

Omdat we ons realiseren dat dit "proces" ingewikkeld kan zijn, zijn we bezig met het toevoegen van een volledige productlijn die de gemiddelde verzorger, evenals de professionele zoöloog/herpetoloog, zal helpen om hun doelen te bereiken door de natuurlijke habitat van het reptiel (zoals wat betreft verlichting en verwarming) zo dicht mogelijk in gevangenschap.

Het belang van helder licht (lux) en een goed verlichtingsspectrum (volledig spectrum, hoge visuele kleurweergave-index, VCRI) voor de algehele gezondheid van het dier wordt steeds meer begrepen.

Al onze verlichtingsproducten hebben de geschatte CRI (kleurweergave-index), lux (lichtintensiteit) en (als het UV-lampen zijn) de hoeveelheid UVB en UVA (microwatt per vierkante centimeter) die ze produceren in hun beschrijving.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst