Arcadia Deep Heat Projecor

Arcadia Deep Heat Projector kopen?

De Arcadia Reptile 'Deep Heat Projector' maakt gebruik van geavanceerde technologie om de meest natuurlijke en effectieve golflengten van Infra-Rood te produceren, zijnde 'Infra-Rood-A' en 'Infra-Rood-B'. Het is bijna onmogelijk om deze golflengten tot nu toe in balans te brengen in een kleine lamp.

De zon geeft onze wereld en haar bewoners warmte door de aardgolflengten van het licht die we 'Infra-rood-A' en 'Infra-rood-B' noemen, maar niet rechtstreeks met Infra-Rood-C dat wordt uitgefilterd door de atmosfeer. De aardgolflengten van het licht zijn vol van energie terwijl de fotonen van licht naar onze wereld reizen. Ze zijn dan direct beschikbaar in de dermis van dieren, waar ze op natuurlijke wijze energie afgeven, we noemen dit 'biologisch beschikbaar'.

Arcadia Deep Heat Projector

Volspectrum daglicht op aarde heeft een wisselwerking met alles wat het tegenkomt en bij ectotherme soorten zoals reptielen is het binnen deze golflengten dat ze de energie krijgen die ze nodig hebben om te 'functioneren'.

Arcadia Deep Heat Projector


Terrestrische golflengten van IR worden ook weerspiegeld en opgeslagen in alles wat ze tegenkomen. Deze energie kan dan direct worden gereflecteerd of terug worden uitgestraald naar het ecosysteem als Infra-Red-C, als verwarmde lucht. Als zodanig moet alles dat energierijk full-spectrum licht aanraakt, worden gezien als een 'zwart lichaam'.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Producten layout Foto-tabel Lijst