Welkom bij Terramania
Bel, mail of app ons
+31 (0)26 - 7850481
   +31 (0)6 - 23166287
   info@terramania.nl

BASKING SPOT


De Basking Spot Lamp is een klassieke warmtelamp. De warmtelamp voorziet het terrarium / paludarium van warmte en licht. Naast licht geven deze lampen een kleine hoeveelheid aan ultraviolet licht A af (ook wel UVA genoemd). Het UVA licht van de Basking Spot Lamp draagt bij tot het fysiologisch welzijn van uw dieren. Door dit licht worden soortgenoten, andere dieren en voedsel beter gezien.

De Basking Spot Lamp wordt in het terrarium of paludarium toegepast om de zon te evenaren. Door de lichtbundel kan de lamp zodanig gericht worden om op een specifieke plaats een warmteplek te creëren. De dieren kunnen dan onder de warmtelamp hun lichaamstemperatuur verhogen door op te warmen.

De Basking Spot Lamp is uitermate geschikt voor reptielen, amfibieën en andere terrariumbewoners.
De basking lamp zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en is hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium verkrijgbaar.


Om een natuurlijke verlichting te creëren, adviseren wij deze Basking Spot te combineren met een UVB lamp of een daglicht lamp. De benodigde hoeveelheid UVB is afhankelijk van de leefomgeving waar het dier van nature voorkomt .

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina