Welkom bij Terramania
Bel, mail of app ons
+31 (0)26 - 7850481
   +31 (0)6 - 23166287
   info@terramania.nl

Fruitvliegen, Groot [vers (ei) / larve stadium]

Fruitvliegen, Groot [vers (ei) / larve stadium]

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelnummer: FR7-VERS

Fruitvliegen, Groot [Vers (Ei) / Larve Stadium]


● Voederdier, ideaal voor jonge dieren
● Bijvoorbeeld jonge kameleons, anolissen, kikkers enz.
● Verpakt in een hoog plastic bakje.
● Bij uitkomst kunnen deze dieren niet vliegen...


Bij koude weersomstandigheden (<15 graden) is het advies een geactiveerde heat pack te bestellen, zonder heat pack is verzending op eigen risico!
Bij warme (zomer)dagen (>25 graden) is verzending op eigen risico! 

Beschikbaarheid: Bestelbaar
Levertijd: Wordt voor u besteld - verwachte levertijd 1 - 6 werkdagen

€ 2,75
Te gebruiken met
 1. Heat Pack

  Heat Pack

  € 2,00
Productbeschrijving

  Details

  Onze fruitvliegen (Drosophila spp. ) zijn zo gekweekt dat ze niet kunnen vliegen en hierdoor een ideale voedseldier is voor kleine terrarium / paludarium dieren. Het is ideale hoofdvoer voor onder andere gifkikkers, kleine hagedissen soorten, bidsprinkhanen, mieren en vele andere kleine reptielen en amfibieën.

  Fruitvliegen worden verkocht in verschillende levensstadiums, waardoor het mogelijk is om te sturen in de beschikbaarheid van voervliegjes. Veel liefhebbers kopen wekelijks een vers opgezet potje, om zo garantie te hebben van wekelijks voldoende voedsel.

  Onze fruitvliegen worden verkocht in het stadium “vers (ei) / maden” of “poppen / vliegen”. Bij het stadium “vers / maden” zijn de fruitvliegen potjes in het beginstadium van de cyclus en hebben de potten nog enkele weken (1-3) nodig om te ontpoppen tot voerbare fruitvliegen.

  De tijdsduur is afhankelijk van de omstandigheden, waarbij de ideale temperatuur om snel te groeien op 29 graden ligt. Bij hogere of lagere temperaturen duurt de stadiums langer, waardoor de fruitvliegen er langer over doen tot voerbare fruitvliegjes te ontwikkelen.

  Ondanks fruitvliegen tot voedzame hoofdvoedsel behoren raden wij aan om de vliegjes te bepoederen met voedingssupplementen (zoals calcium, mineralen en af en toe vitamine) voordat je deze opvoert aan de dieren (tip: zet de fruitvliegen 5 minuten van te voren in de koelkast, zodat ze een stuk trager worden. Hierdoor is het makkelijker om de voedseldieren over te laten lopen in een bakje met supplementen).

  Voor het “gutloaden” van de fruitvliegjes is het mogelijk een kleine hoeveelheid roosvicee of andere geconcentreerde vruchtensap aan de bodem toe te voegen.

Extra informatie

  Extra informatie

  Ean 8717545217177
Product Reviews

  Schrijf uw eigen review

  U plaatst een review over: Fruitvliegen, Groot [vers (ei) / larve stadium]

  Hoe waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Kwaliteit
  Prijs
  Algemene waardering