Reptile Vision - 26 Watt (OP=OP)

SKU
PT2346
-25%
Speciale prijs € 22,50 Oude prijs € 29,99
Niet op voorraad

●  Stimuleert eetlust en paargedrag.
●  Verbetert de visuele waarneming van de leefomgeving.
●  Stimuleert het natuurlijk gedrag.
●  Aangepast aan het oog van reptielen

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Exo Terra Reptile Vision is een spaarlamp die piekt in de golflengten die belangrijk zijn voor reptielen. Het oog van een reptiel is gevoeliger dan dat van de mens. Tot nu werden lampen steeds ontwikkeld op basis van het menselijk zicht.

Het licht van de Exo Terra Reptile Vision lamp zullen reptielen als helderder ervaren en kleuren in hun omgeving op een natuurlijkere wijze waarnemen. Het licht zal helpen om de levensomstandigheden en het fysiologische welzijn van uw reptielen te verbeteren.

De Reptile Vision Lamp geeft  voor het menselijk oog onzichtbaar ultraviolette straling  af. De aanwezige UVA straling zorgt voor een natuurlijk uitziende omgeving. Het licht zorgt voor een goede herkenning van soortgenoten en voedsel.

De lampen zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en zijn hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium verkrijgbaar. Deze armaturen verhogen tevens de UV straling door het licht te bundelen en te reflecteren.

Om een natuurlijke verlichting te creëren, adviseren wij deze Exo Terra Natural Light Ion te combineren met een UVB lamp, warmtespot en/of daglichtlamp. Spaarlampen geven nauwelijks warmte af en dienen daarom gecombineerd te worden met een losse warmtelamp.

Levensduur
Spaarlampen hebben een lange levensduur in het afgeven van zichtbaar licht. Echter is de afgifte aan UV stalling beperkt waardoor deze lamp elke 9 -12 maanden vervangen dient te worden. Schrijf de datum met een marker op de lampvoet om hiermee beter inzicht te hebben, wanneer de lamp vervangen dient te worden.

Garantie
Spaarlampen zijn verbruiksartikelen, waardoor deze lampen wettelijk zijn uitgesloten van garantie.

 

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Ean 015561223461
Fitting E27 (normaal)
Uw waardering