Pod Reptile Compact Lamp

SKU
RAA11D3X
€ 67,49
Niet op voorraad

●  UVB lamp met armatuur voor waterschildpadden en/of andere reptielen.
●  Eenvoudig te installeren op het glas.
●  Voorzien van een aan/uit schakelaar.

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Arcadia Pod Reptile Compact Lamp is een PL-lamp met armatuur die naast zichtbaar licht ook voor het menselijk oog onzichtbaar ultraviolette straling afgeeft. De aanwezige UV straling hebben waterschildpadden nodig om gezond te blijven.. 

Het UVA licht zorgt voor een natuurlijk uitziende omgeving. Het licht zorgt voor een goede herkenning van soortgenoten, andere dieren en voedsel. De aanwezige UVB stralen zorgen voor een opname van vitamine D3 in het lichaam (via synthese van de huid). D3 zorgt ervoor dat calcium wordt opgenomen tijdens de spijsvertering. Door de dieren niet bloot te stellen aan UVB straling, kan een tekort aan essentiële voedingstoffen ontstaan en dit kan leiden op langere termijn tot gezondheidsproblemen. 

Het armatuur is eenvoudig te installeren op het glas, met een glasdikte tot 8 mm.

Om een natuurlijke verlichting  en warmte te creëren, adviseren wij deze Arcadia Pod Reptile Compact Lamp te combineren met een warmtespot. PL-lampen geven nauwelijks warmte af.

Pakketinhoud
- Arcadia Pod Reptile Compact Lamp, PL-lamp met UVB straling, bevestigingssteun en instructies.

Levensduur
PL-lampen hebben een lange levensduur in het afgeven van zichtbaar licht. Echter is de afgifte aan UV stalling beperkt waardoor deze lamp elke 7 tot 12 maanden vervangen dient te worden. Schrijf de datum met een marker op de lampvoet om hiermee beter inzicht te hebben, wanneer de lamp vervangen dient te worden.

Garantie
PL-lamp zijn verbruiksartikelen, waardoor deze lampen wettelijk zijn uitgesloten van garantie. Het armatuur is gegarandeerd voor een periode van 12 maanden op fabrieksfouten. De garantie is vanaf de dag van aankoop en is beperkt tot het herstellen of vervangen van het toestel. Voor de complete garantie bepalingen zie de gebruiksaanwijzing of neem contact op met onze klantenservice.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Leveranciers SKU RAA11D3X
Ean 0844046007261
Armatuur soort Licht kappen
Fitting G23
Uw waardering