New Dawn Spot - 10 Watt

SKU
117028
€ 67,50
Niet op voorraad

●  Lichtspectrum voor het stimuleren van plantengroei.
●  6500 Kelvin, daglicht spectrum.
●  Licht bereik van 40 graden.
●  Laag in ernergie verbruik.

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Reptile Systems New Dawn Spot is een LED lamp met een volledig daglicht spectrum, met een lichtkleur van 6500 Kelvin. Deze lichtkleur wordt gezien als natuurlijk zonlicht. Door de 40 graden lichtbundel en de krachtige LED’s (>700 lm / CRI > 90) heeft de lamp een groot lichtbereik.

De aanwezige golflengte (in het licht), maken deze lamp uitermate geschikt voor (exotische) planten. Het simuleert  plantengroei (blauw licht) en plantenbloei (rood licht) naast  water, voedingsstoffen en de juiste luchtstroming. Door het stimuleren van plantengroei ontstaan er schaduw rijke plekken en die dragen bij aan een natuurgetrouwe leefomgeving.

Deze lamp is uitermate geschikt voor reptielen en amfibieën (zoals bijvoorbeeld;  dag gekko’s, kameleons,  gifkikkers, slangen en andere reptielen en amfibieën) die gehuistvest worden in combinatie met levende planten.

Om een volledig natuurlijk licht te creëren, adviseren wij deze Reptile Systems New Dawn Spot te combineren met een UV(B) lamp en/of een warmtelamp. De aanwezige LED’s geven geen UV af, evenals weinig tot geen warmte. De benodigde behoefte aan UV is afhankelijk van de leefomgeving waar het dier van nature voorkomt.

De lampen zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en is hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium verkrijgbaar.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Ean 3443981170282
Fitting E27 (normaal)
Uw waardering