Natural Light - 25 Watt

SKU
PT2191
€ 30,49
Leverbaar
Verkoopadviesprijs: 39,95
De Exo-Terra Natural Light is een spaarlamp die naast volledig spectrum licht (6700 Kelvin). De hoge kleuweergave index (CRI 98) zorgt ervoor dat deze lamp uiterst geschikt is voor beplante terrariums.
Levertijd: Wordt voor u besteld - verwachte levertijd 4 - 8 werkdagen

De Exo-Terra Natural Light is een spaarlamp die naast volledig spectrum licht (6700 Kelvin). De hoge kleurweergave index (CRI 98)  zorgt ervoor dat deze lamp uiterst geschikt is voor beplante terrariums. Het aanwezige UVA licht zorgt voor een natuurlijk uitziende omgeving. Het licht zorgt voor een goede herkenning van soortgenoten, andere dieren en voedsel. 

De lampen zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en zijn hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium verkrijgbaar. Deze armaturen verhogen tevens de UV straling door het licht te bundelen en te reflecteren.

Om een natuurlijke verlichting te creëren, adviseren wij deze Exo-Terra Natural Light te combineren met een UVB lamp. Spaarlampen geven nauwelijks warmte af en dienen daarom gecombineerd te worden met een losse warmtelamp.

Levensduur
Spaarlampen hebben een lange levensduur in het afgeven van zichtbaar licht. Echter is de afgifte aan UV stalling beperkt waardoor deze lamp elke 6 tot 9 maanden vervangen dient te worden. Schrijf de datum met een marker op de lampvoet om hiermee beter inzicht te hebben, wanneer de lamp vervangen dient te worden.

Garantie
Spaarlampen zijn verbruiksartikelen, waardoor deze lampen wettelijk zijn uitgesloten van garantie.

 

Fabrikant Exo-Terra
Art.nr. PT2191
Ean 015561221917
Type lampfitting E27
Voltage 230 - 240 Volt
IP-Klasse IP20 - stofdicht
UVA Licht Nee
UVB licht Nee
UVC licht Nee
Lichtkleur 2500 Kelvin (zonopkomst)
Te gebruiken met thermostaat Nee
Uw waardering