Meelwormen - Bulk (2 KG)

SKU
NWMB
€ 22,50
Niet op voorraad

● Levende meelwormen
● Populair voedseldier
● Boordevol eiwit 
● Voor o.a baardagamen, luipaardgekkos, vissen en vogels

Bij koude weersomstandigheden (<5 graden) is het advies een geactiveerde heat pack te bestellen, zonder heat pack is verzending op eigen risico!
Bij warme (zomer)dagen (>25 graden) is verzending op eigen risico! 

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Meelworm (Tenebrio molitor) is een populair voedseldier voor reptielen, amfibieën, vogels en kleine insectenetende zoogdieren. Meelwormen worden verkocht in handzame transparante doosjes (krekelbakjes) of in grootverpakkingen (kilodoos). De meelworm in de transparante doosjes kunnen daar uitstekend in worden bewaard.

Maatvoering
De meelwormen zijn verkrijgbaar in 2 maten: normalen meelworm en de reuze meelworm.

Verzorging
Meelwormen kunnen het beste bewaren in de koelkast ( 5 - 7 graden).  Indien de meelwormen buiten de koelkast bewaard worden, raden wij een koele plaats aan.  De wormen in een transparante doosje kunnen in de geleverde verpakking in de koelkast geplaatst worden. De kilo verpakkingen adviseren wij in een grotere kunststof bak over te plaatsen. De kilo verpakking zijn niet geschikt als bewaardoos, omdat de wormen uit de kartonnen doos kunnen knagen.

Als voedsel kunt u zemelen of volkoren brood gebruiken in combinatie met appel of wortel.

Tip!
Voer uw terrariumdieren gevarieerd en wissel af met verschillende soorten voedseldieren. Voor het voeren adviseren wij de voedseldieren te bepoederen met voedingssupplementen zoals calcium en/of vitamine & mineralen supplementen.

Levende voedseldier / voederinsecten zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Art.nr. NWMB
Uw waardering

Up-sell producten