Huiskrekels Bulk - groot (7)

SKU
HK7B
€ 14,50
Niet op voorraad

●  Voedseldier voor reptielen, amfibieën, vogels en zoogdieren.
●  Vers, één dag voor levering uit de kweek gehaald en verpakt.
●  Inhoud: > 640 stuks

Bij koude weersomstandigheden (<15 graden) is het advies een geactiveerde heat pack te bestellen, zonder heat pack is verzending op eigen risico!
Bij warme (zomer)dagen (>25 graden) is verzending op eigen risico! 

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Huiskrekel (Acheta domesticus) is het meest gebruikte voedseldier voor reptielen, amfibieën, vogels en kleine insectenetende zoogdieren. Huiskrekels worden verkocht in handzame transparante doosjes (krekelbakjes) of in grootverpakkingen (bulkdozen). De krekels in de transparante doosjes kunnen daar uitstekend in worden bewaard.

Maatvoering
De huiskrekels zijn verkrijgbaar in 7 maten, waarvan maat 8  volwassen is en maat 2 het allerkleinste. Door het ruime aanbod in
verschillende maten is het een ideaal voedseldier voor zowel kleine / jonge dieren, als voor middelgrote reptielen of amfibieën.

Verzorging
Huiskrekels worden vanuit de kweker één dag voor levering uit de kweek gehaald en verpakt. In de verpakking wordt voedsel toegevoegd waardoor de krekels in goed gevoede staat bij u arriveren. Na aankoop adviseren wij de huiskrekels te voorzien van een stukje wortel, plakje appel of van watergel. Op deze wijze zijn de krekels enkele dagen of langer houdbaar. Bewaar temperatuur 15 - 20 graden.

Voedingswaarde per 100 gram.
Ruw as            4.8%        Ruw eiwit     69.1%
Ruw celstof     7.7%        Ruw vet        18.5%
Vocht               2.8%

Tip!
Voer uw terrariumdieren gevarieerd en wissel af met verschillende soorten voedseldieren. Voor het voeren adviseren wij de voedseldieren te bepoederen met voedingssupplementen zoals calcium en/of vitamine & mineralen supplementen.

Levende voedseldieren, niet geschikt voor menselijke consumptie.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Leveranciers SKU HK7B
Ean 6095544163186
Uw waardering