GS Combi-Heater - 25 Watt [OP=OP]

SKU
A4030100
-14%
Speciale prijs € 14,99 Oude prijs € 17,50
Niet op voorraad

●  Aquariumverwarming met thermostaat
●  Veilig in gebruik doormiddel van veiligheidsglas
●  Inclusief beschermer

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De onderwater aquarium en schildpadden verwarming van SuperFish GS Combi-Heater met protector is een verwarmer met een gevoelige en betrouwbare thermostaat voor een constante temperatuur. Doordat de de temperatuur regeling bovenop de verwarming zit, is deze ook zeer eenvoudig in te stellen. Het 2,3 mm dikke veiligheidsglas en de protector zorgen samen met  de GS-keuring voor een ultra veilig gebruik. Tevens is de verwarming voorzien van een lange kabel van 1,5 meter voor een eenvoudige installatie.

Wordt geleverd inclusief beschermer !

GS-keuring  biedt consumenten een betrouwbare richtlijn in de wereldwijde ‘productwildernis’ aan. Het GS –teken wijst de koper erop dat het geselecteerde product met betrekking tot veiligheid, met inbegrip van zijn werkende instructies is getest. 

Garantie.

Bij normaal gebruik (volgens gebruiksaanwijzing) wordt u vanaf de datum van aankoop een garantie van 24 maanden op de werking van de GS Combi Heater toegekend. De garantie beperkt zich tot het vervangen van het product totdat de garantie periode is verstreken.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Ean 8715897029950
Verwarming element Aquariumverwarming
Uw waardering