Earth PRO Turtle Gold 300g

SKU
RAREPTG300
€ 16,99
Niet op voorraad

  Uitgebalanceerde pallets voor waterschildpadden
  Zinkend voer
  100 % natuurlijk}
●   Ideaal voor muskusschildpadden


Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

EarthPro-Turtle Gold van het merk Arcadia bevat diverse ingrediënten om aan de voedingsbehoeften van waterschildpadden te voldoen.

Waaronder de ingrediënten slakken, aardwormen, daphnia, bloedwormen, garnalen, planten, mineralen & vitaminen en een pro-bioticum.

EarthPro-TurtleGold is een zeer goed voer in de schildpadden verzorging. EarthPro-Turtle Gold is een natuurlijk en evenwichtig pelletmengsel voor alle schildpadden. Deze voedingsrijke pellets is in het Verenigd Koninkrijk op de hoogst mogelijke normen ontwikkeld en vervaardigd. Deze rijke pellets bevatten de juiste balans van; vis, garnalen, insecten, water ongewervelden, essentiële plantenmateriaal, slakken, aardwormen, vitaminen, natuurlijke full spectrum mineralen, essentiële oliën / vetten , flaxseed (lijnzaad) en een pro-biotica.

Het meeste waterschildpadden voer blijft drijven, dit voer zinkt en is dus ideaal voor schildpadden die in de bodemlaag zoeken naar voedsel bijv muskus schildpadden.

EarthPro-TurtleGold kan naast andere planten en voedseldieren worden gebruikt om een voeding te geven die  gevarieerd en verrijking creëert. EarthPro-Turtle Gold bevat hele vismeel en algen, bekend om vitaminen A en E te leveren en moet naast een goed uitgeruste UVB-bron gebruikt worden.

Gebruik:

Zoals bij elke schildpad dient het voeren naar grootte en soort te worden gedaan, voer dat de schildpad binnen 5-7 minten op kan.
( Zit er na 7 minuten nog voer in de bak ? Geef de volgende keer minder... )

Probeer de juiste balans te vinden wat u schildpad op kan, haal opgebleven voedsel uit het water, dit voorkomt dat er teveel nitraat in het water komt.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Ean 0844046014054
Leveranciers SKU RAREPTG300
Uw waardering