Earth Pro Amphibi Gold 80g

SKU
RAREPAG80
€ 8,49
Niet op voorraad

●  100 % natuurlijk voer
●  Voeding voor axoloth, klauwkikkers en salamanders

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Arcadia EarthPro AmphibiGold is een volledig 100% natuurlijk voeding voor amfibieën (zoals axolotls, klauwkikkers en salamanders). Met uitsluitend ingrediënten vanuit de natuur, verwerkt tot klein pellets die smakelijk gegeten worden door verschillende amfibieënsoorten.

Dit dieet bestaat uit ingrediënten die in het wild wordt genuttigd. Het bestaat dan ook voormeer dan 60% uit ongewervelden en viseiwitten van zoetwatervissen, aardwormen, slakken, watervlooien, planten en een natuurlijk probioticum. Het voeren van deze dieren op het water of op het land was nog nooit zo makkelijk geweest.

EarthPro Amphibi Gold probeert niet alleen de voedingspatronen te reconstrueren die een amfibie in het wild heeft, maar het geeft ook nog eens essentiële vitamine A en D3 van een natuurlijke visbron.

Dus zonder synthetische stoffen te gebruiken is de EarthPro-Amphini Gold instaat om de belangrijkste voedingstoffen te geven aan uw reptiel.
U zult versteld staan hoe snel amfibieën het EarthPro-AmphibiGold voedsel leren herkennen en zich haasten om het te eten.
Met name Axolotls pakken de pellets op als ze aan het water worden toegevoegd.
Met dit voedsel wordt uw huisdier aangemoedigd om wild-achtig gedrag te vertonen en hun geavanceerde sensorische systemen te gebruiken. Niet alleen voor de Axolotl werkt dit perfect, maar ook bij kikkervisjes.

Hoe te voeren?

Plaats een kleine hoeveelheid pellets in water of op het land volgens de voedingsgewoonten van uw diersoort.  Voer Amfibi Gold in combinatie met levende voederinsecten  zoals vereist per soort en naast goede suppletie. Dit is een zinkende pellet.Voer als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.

Ingrediënten:

Zalmvismeel, Insectenmeel (Krill, Bloodworm, Earthworm, Daphnia, Brine Shrimp, Snail) Soja, Spirulina, Calcium, Brewer's Yeast, Di-Calcium Phosphate, Paprika, Pro-Biotic.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Ean 5060127655250
Leveranciers SKU RAREPAG80
Uw waardering