Daylight Blue Reptile Bulb - 60 Watt (OP=OP)

SKU
DB-60E
-28%
Speciale prijs € 5,00 Oude prijs € 6,95
Niet op voorraad
De Zoo Med Daylight Blue Reptile Bulb is een algemene daglicht gloeilamp. Het blauwe glas (geen coating) voorziet het terrarium / paludarium van warmte en licht. Naast licht geven deze lampen een kleine hoeveelheid aan ultraviolet licht A af.
Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Zoo Med Daylight Blue Reptile Bulb is een algemene daglicht gloeilamp. Het blauwe glas (geen coating) voorziet het terrarium / paludarium van warmte en licht. Naast licht geven deze lampen een kleine hoeveelheid aan ultraviolet licht A af (ook wel UVA genoemd). Het UVA licht draagt bij tot het fysiologisch welzijn van uw dieren. Door dit licht worden soortgenoten, andere dieren en voedsel beter gezien.

De lampen zijn voorzien van een standaard E27 aansluiting en is hierdoor eenvoudig te installeren. Naast de toepassing in een fitting, zijn er ook diversen armaturen speciaal voor het terrarium te verkrijgbaar.

Om een natuurlijke verlichting te creëren, adviseren wij deze Zoo Med Daylight Blue Reptiele Bulb te combineren met een UVB lamp en/of warmtelamp. De benodigde hoeveelheid UVB is afhankelijk van de leefomgeving waar het dier van nature voorkomt .

Levensduur
Gloeilampen hebben een beperkte levensduur. Om een (kalander)jaar (12-14 branduren per dag) te overbruggen heeft u doorgaans vier lampen per jaar nodig.

Garantie

Gloeilampen zijn verbruiksartikelen, waardoor deze lampen wettelijk zijn uitgesloten van garantie.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Leveranciers SKU 44277060
Ean 097612370607
Fitting E27 (normaal)
Uw waardering