Compact Lichting Unit

SKU
RA1LSO1XNX
-12%
Speciale prijs € 67,99 Oude prijs € 77,49
Niet op voorraad
Verkoopadviesprijs: 84,99

●  Keramische E27 fitting.
●  Geschikt voor lichtbronnen tot 23 Watt.
●  Gepolijst aluminium voor 100% licht weerkaatsing.
●  Buitenzijde grijs / zwart van kleur.

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

De Arcadia Compact Lichting Unit is voorzien van een keramische E27 fitting die veilig te gebruiken is voor compactlamp, spaarlamp of spiraallamp met een maximaal vermogen tot 23 Watt. De buitenzijde van het armatuur is grijs / zwart en de binnenzijde van het armatuur is gepolijst aluminium voor 100% licht weerkaatsing. Het armatuur formaat is 270 x 150 mm (L x B) en is voorzien van een snoerschakelaar. 

Dit armatuur is eenvoudig te installeren en kan zowel in het terrarium, als op het terrarium worden geïnstalleerd. Het armatuur wordt geleverd met een bevestigingsteun die middels een schroef bevestigd kan worden. Het armatuur is indien gewenst te monteren onder een hoek van 45 graden. De Arcadia Compact Lichting Unit is voorzien van verwijderbaar veiligheidsgaas als cover om te voorkomen dat reptielen in het armatuur kunnen.

Pakketinhoud
- Compact Lichting Unit en bouwtjes / moertje voor bevestiging.
- Wordt geleverd zonder lichtbron (lamp).

Garantie
Dit product is gegarandeerd voor een periode van 12 maanden op fabrieksfouten. De garantie is vanaf de dag van aankoop en is beperkt tot het herstellen of vervangen van het toestel. Voor de complete garantie bepalingen zie de gebruiksaanwijzing of neem contact op met onze klantenservice.

Fabrikant Arcadia Reptile
Art.nr. RA1LSO1XNX
Ean 844046009166
Armatuur soort Reflector kappen
Type lampfitting E27
Wattage Armatuur max. 23 Watt
Uw waardering

Up-sell producten