Classica Stretch, Freshwater, 90cm (OP=OP)

SKU
FCS90XF
€ 151,99
Niet op voorraad

Classica Stretch Freshwater, 90cm

●   31x krachtige LED's
●   LED-eenheid met laag profiel
●   Geschikt voor aquariums van 90 - 120 cm.
●   Tweekanaals aan / uit-schakelaar

Levertijd: Momenteel helaas niet leverbaar

Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater is een hoogwaardig en waterdichte (IP67) LED-verlichting voor zoetwater aquariums. Door het smalle en een lage formaat van de behuizing is deze toepasbaar in bijna elk open of gesloten aquarium of schildpaddenbak. Door de uitschuifbare armen en de meegeleverde glas bevestigingsclips is het armatuur toepasbaar op verschillende aquarium formaten. Operationeel zijn er ook montage steunen verkrijgbaar voor het installeren op een bestaande T8 of T5 armatuur.

De Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater maakt gebruik van een mix van verschillende krachtige LED lampjes met een vermogen van 1,5 W met een lichtkleur van 10.000 K en 8.000 K.  De aanwezige RGB-LED's zijn ontwikkeld om planten groei/bloei te stimuleren hebben een vermogen van 0,24 / 1,5 W. Deze verlichting zorgt ervoor dat de vissen, planten en andere aquariumbewoners door het aanwezige licht het beter gaan doen.

Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater heeft ook een positief effect op de groei van planten. Als planten goed groeien wordt nitraat en fosfaat opgenomen waardoor algengroei wordt verminderd. De energiezuinige LED armatuur voorziet het aquarium van natuurlijk licht en dit ziet u terug in het rimpeleffect van het water.

Door de 2 tweekanaals aan / uit-schakelaar (IP20) is de lichtsterkte te beinvloeden.

Levensduur
De Arcadia Classica Stretch LED, Freshwater heeft een fabrieksgarantie van 24 maanden na aankoopdatum, mits de lamp is geïnstalleerd volgens de meegeleverde handleiding. De garantie beperkt zich tot het vervangen van de lamp, totdat het garantie termijn is verstreken.

Levertijd Momenteel helaas niet leverbaar
Leveranciers SKU FCS90XF
Ean 844046009722
Fitting E27 (normaal)
Uw waardering