Agenda
 

 De eerstvolgende beurs
 waar wij aanwezig zijn:

 

25 & 26 augustus 2018
Tilburgse Terrariumdagen
Dierenpark "De Oliemeulen'
Reitse Hoevenstraat 30
Tilburg


[BEURSOVERZICHT 2018]
 

LinksHieronder ziet u een overzicht van nog meer reptielen of amfibieën website waar u nuttige informatie kan vinden.


  INFORMATIEVE LINKS


Wij vinden het houden van waterschildpadden als huisdier het absolute einde. Leukere en interessantere dieren zijn er wat ons betreft niet. Maar we constateren ook dat sommige mensen dieren als impulsaankoop aanschaffen, uiteraard zonder zich op de hoogte te stellen over de manier van verzorging die de dieren nodig hebben. Met name waterschildpadden worden daarvan veelvuldig de dupe, sterven vroegtijdig of worden in de Nederlandse natuur gedumpt.

  FORUM

Baardagame forum

Terra-City is een reptielenforum voor zowel de beginnende als de ervaren hobbyist.
Het "vernieuwde" Terra-City forum is een gezellig, informatief en leerzaam reptielenforum voor alle leeftijden.
We hebben als doel om zowel de beginnende als de ervaren hobbyist van informatie te voorzien, ervaringen en kennis uit te wisselen om zo elkaar te helpen en adviseren.

  TERRARIUM VERENIGINGEN

De TTV is een echte liefhebbersvereniging, voor liefhebbers van terrariumdieren natuurlijk. We hebben dan ook geen semi-wetenschappelijke aspiraties maar we richten ons primair op de terrariumhouder. De TTV is van oorsprong een vereniging met leden die zich vooral met slangen bezighielden en ook nu zijn er nog erg veel slangenhouders onder de leden. Maar er zijn ook veel leden die hagedissen, schildpadden, kikkers en ongewervelden houden. Dit zie je o.a. terug in het verenigingsblad Het Terrarium.Lacerta vormt in Nederland al vanaf 1942 een middelpunt waar kennis is gebundeld over voeding, huisvesting, natuurlijk gedrag en kweek van slangen, hagedissen, schildpadden, kikkers en salamanders in de vorm van artikelen over waarnemingen in de natuur en in  het terrarium. Eigenlijk was en is Lacerta een platform dat liefhebbers in staat stelt hun ervaringen, maar ook  nakweekdieren uit te wisselen. Dit maakt dat Lacerta in Nederland nog steeds de toonaangevende algemene herpetologische vereniging is.
De Kameleon Vereniging Nederland is een vereniging van en voor kameleonhouders, met als doel het bevorderen van het op een verantwoorde wijze houden en kweken van kameleons.  STARTPAGINA
  CADEAUARTIKELEN

Wij zijn gespecialiseerd in dierenbeelden van hoge kwaliteit die uitblinken in details, afwerking en originaliteit tegen zeer scherpe prijzen.