Agenda
 

 De eerstvolgende beurs
 waar wij aanwezig zijn:

 

25 & 26 augustus 2018
Tilburgse Terrariumdagen
Dierenpark "De Oliemeulen'
Reitse Hoevenstraat 30
Tilburg


[BEURSOVERZICHT 2018]
 

DisclaimerDe informatie op deze website is vergaard uit betrouwbare bronnen. Desondanks kan Terramania geen absolute garanties geven voor de juistheid en de volledigheid ervan. Terramania behoudt zich het recht voor de informatie op ieder moment en onaangekondigd aan te passen. Het foutloos en zonder onderbrekingen functioneren van deze website wordt niet gegarandeerd. Terramania aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ook voor de inhoud van sites van derden waarnaar deze site verwijst of die naar deze site verwijzen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Terramania vereist.

Afbeeldingen, kleurmonsters kunnen afwijken door weergeve van uw beeldscherm of modelwijziging.

© copyright.
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag zonder voorafgaande toestemming van Terramania worden overgenomen. De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en beelden van deze site zijn voorbehouden aan Terramania.


Disclaimer t.b.v. website Terramania, 1 januari 2012.
Het Nederlands recht is van toepassing.